o ÜDVÖZÖLJÜK AZ AQUASEED s.r.o. OLDALÁN!
Külföldi kertészeti eszközök behozatalával és nagykereskedésével foglalkozunk. Árukínálatunkban szerepelnek: magok, vetőmag, dughagyma, virághagymák, tápanyag, trágyák, permetezőszerek, permetező berendezések, virágcserepek, kerti szerszámok és egyéb áru, és nem csak európai gyártók termékei. Az áru házhoz szállítása díjmentes. Vevőink részére rendszeres és gyors kiszállítást biztosítunk, ezt szolgáltatásunk elengedhetetlen részének tekintjük. A végső vevő akinek termékeink elnyerik tetszését, kiskereskedési boltunkban vagy Szlovákia szerte viszonteladóinktól szerezheti be.

Magunk mögött hagytunk újból egy olyan évet, amely számunkra, kertészek számára meglehetősen kedvező volt. Az időjárás már tavasztól segítőnk volt, és a szezont különösen gazdag termést hozó ősz zárta.

Ismételten szeretnénk kifejezni KÖSZÖNETÜNKET az elmúló szezonban tanúsított bizalomért és a kitűnő együttműködésért. Közös munkánkban nagy előrelépést jelentett a kiszállítások tervezése, ennek alapján tudtuk a raktárkészletünket szabályozni és csökkenteni vagy teljesen kizárni az áruhiányt. Szüntelenül azon munkálkodunk, hogy az Aquaseed cégnév szolgáltatásaink minőségi szinonimája legyen. Számunkra természetes, hogy igyekszünk elérhető árú, de jó minőségű árut beszerezni, leginkább olyan árut, amit már mi magunk is kipróbálhattunk.

Az eljövendő év szó szerint tarka lesz, az új SCHEURICH márkájú, modern, különleges formavilágú, színű és mintázatú kerámia virágcserepeknek köszönhetően. A kiváló minőséghez kedvező ár párosul. Kínálatunkban továbbá a jó minőségű ROSTAING márkájú kertészkesztyű széles választéka és tarka színű műanyag kannák is megtalálhatók. Ugyanakkor bővítjük választékunkat saját importból származó kimagasló tömlőkkel is, ezek ára minden bizonnyal felülmúlhatatlan. Az ez évi idényben a trágya és a színes apríték választékunk sem marad a régi, figyelemre méltóan gazdagítják a SWISSINO SOLUTIONS svájci (rovarírtó és szunyogírtó program termékei) és a HOSTICKE mütrágyák cseh cég termékei. Ilyen felkészülés mellett mindannyian örömmel várhatjuk az új szezont.

English Magyar Slovensky
 
o ÚJDONSÁGOK
Kedves vevőink!
Az Önök kertjében sem hiányozhat az ez évi ÚJDONSÁGUNK - kerti gyepszegély. Nagyon szépen és könnyen elválasztja például a füvet a virágágyaktól, sokfajtán alakítható 90°-tól egészen 135°-ig. Három színben választható - sötét barna, világos barna és sötét zöld.
30.06.2011 09:41
[Bevezető oldal] [Történet] [Árukínálat] [Újdonságok] [Értékesítési hálózat] [Kiskereskedés] [Elérhetőség] [Üzleti feltételek]
Web Design WEB MEDIA